• LIVRAISON GRATUITE A PARTIR DE €29,99 D'ACHATS
    • Retours possibles en magasin ou par transporteur

    Sélectionner votre pays

    Afin de nous permettre de traiter votre commande sans entrave, nous vous demandons de bien vouloir sélectionner le pays vers lequel vous souhaitez que votre commande soit acheminée avant de commencer vos achats.
    To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

    Délais d'expédition actuels de 3-4 jours. Délais de retour de 28 jours pour tous les articles. en savoir plus
    LIVRAISON GRATUITE pour tous les membres FLX et sur les commandes de €29,99 et plus
    Page d'accueil adidas Superstar II - Maternelle Chaussures

    adidas Superstar II - Maternelle Chaussures

    € 59,99 TVA incluse
    (62)
    Délais d'expédition actuels de 3-4 jours. Délais de retour de 28 jours pour tous les articles. en savoir plus
    • Retours possibles en magasin ou par transporteur
    • Livraison gratuite pour tous les membres FLX et sur les commandes de 29,99 € et plus
     
    • Couleur : White-Black-Whtie
    • Documentation : Cuir
    • Code produit : 316477026104
    • ID: AC7088
    adidas Superstar II - Maternelle Chaussures est évalué 4.6 de 5 de 62.
    • y_2021, m_3, d_3, h_17
    • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
    • cp_2, bvpage2n
    • co_hasreviews, tv_0, tr_62
    • loc_fr_FR, sid_ADIDAS-SUPERSTAR-II-64, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
    • clientName_footlocker-en_gb
    Rated 1 de 5 de par Deportivas equivocadas sin devolución de envio Compré estas deportivas porque en la página aparecía una foto con belcro y no con cordones. (Ya han corregido la foto) Las devolví en la tienda de La Gavia en Madrid. Después de romperme la pegatina de devolución y la caja, me dijeron que no me devolvían el importe de los gastos de envío. Una decepción
    Date de publication: 2017-06-20
    Rated 5 de 5 de par Comfy Just a replacement pair as little one had grown out of his others wide fitting and comfy and look good too. Only issue i had was footlocker sent me a faulty pair one of the shoes had an error in the font on the trainers. Had to go into a store but they swapped the trainers no hassle.
    Date de publication: 2019-10-23
    Rated 3 de 5 de par Na 2 dagen stuk Op de 2e dag dat mijn dochter haar schoenen aanhad, gingen ze al stuk. Het stiksel voor bij de neus liet los. Bij beide schoenen. Omdat we de schoenen direct nodig hadden was het voor ons geen optie om ze terug te sturen. Dus op de 3e dag stonden de schoenen al bij de schoenmaker.
    Date de publication: 2016-05-16
    Rated 5 de 5 de par geweldig schoenen werden onlangs aangekocht voor mijn dochter, en die is enorm tevreden
    Date de publication: 2016-04-15
    Rated 5 de 5 de par Hippe sneaker Aangezien de veterversie van deze schoen zowat uitverkocht was heb ik deze sneaker voor mijn dochter besteld. Ze was er helemaal happy mee, goede pasvorm, staat hip en is ook nog gemakkelijk aan- en uit te trekken. Snelle levering. Kortom: succesvolle aankoop.
    Date de publication: 2016-11-14
    Rated 1 de 5 de par pessimo acquisto Ho acquistato due paia di Adidas n.32....una delle due era un altro numero scritto in inglese e più grande del 32...e le ho rimandate indietro perché comunque troppo grandi tramite corriere UPS il 3 aprile...e da allora non ho più notizie .
    Date de publication: 2018-04-25
    Rated 4 de 5 de par Buon prodotto Ho acquistato queste scarpe per mio figlio, in quanto le avevo anche io uguali. Hanno una vestibilità regolare, sono molto comode perchè hanno gli strappi e soprattutto anche se bianche sono molto facili da tenere pulite.
    Date de publication: 2018-06-05
    Rated 1 de 5 de par Calidad del producto Compre este producto en el black friday y se las di a mi hija*a en reyes y en la primera lavaba se pelaron todas se lo comunique y me dijeron que no era problema del producto.vamos que se lavaron las manos
    Date de publication: 2020-03-13
    Rated 4 de 5 de par Fijne schoenen Fijne schoenen passen onder iedere outfit en makkelijk met klittenband. De bestelling via Footlocker liep echter zeer moeizaam en id nog altijd niet afgewerkt.
    Date de publication: 2020-05-28
    Rated 5 de 5 de par FORMIDABILE Consegnato il pacco in tempi prestabiliti, anche se era nel periodo delle vacanze natalizie! Ordine in perfette condizioni. Sicuramente farò altri ordini.
    Date de publication: 2017-01-22
    Rated 5 de 5 de par Resistente a los patinetes He comprado estas playerasoara mi hijo y la calidad es muy buena. El refuerzo de la puntera las haces más fuertes a las rozaduras del patinete.
    Date de publication: 2020-07-26
    Rated 5 de 5 de par Mooie schoen Ik heb ze een paar weken geleden gekocht. En ben zeer tevreden. Fijne schoen , mooie pasvorm. En handig mijn zoon kan ze zelf aan doen!
    Date de publication: 2016-04-30
    Rated 5 de 5 de par basket pour fille ma fille ayant une petite pointure nous avons ete super content pointure correct et qualité basket beaucoup plus cher sur autre site
    Date de publication: 2017-10-06
    Rated 5 de 5 de par Perfectas Un clásico que nunca puede faltar. Son preciosas originales tal cual la foto. Todo un acierto y un básico de armario. Talla abundante.
    Date de publication: 2020-04-29
    Rated 5 de 5 de par Superstars I brought these for my son to match mine. He has quite wide feet and these are ideal for him. He loves them and an absolute classic!
    Date de publication: 2018-06-19
    Rated 5 de 5 de par Snelle verzending via ups en top schoenen Geweldige schoenen voor iedere jongen waarbij neuzen snel kapot gaan. Het rubber kan goed tegen een stootje. Ze vallen goed op maat.
    Date de publication: 2020-05-23
    Rated 4 de 5 de par Mooie fijne schoen Levering was goed, mooie schoen, valt wat groter. Makkelijk schoon te maken. Veter blijft niet echt wit, is snel een beetje pluizig
    Date de publication: 2020-04-18
    Rated 5 de 5 de par Goede pasvorm en model staat overal bij/onder Voor mijn zoon gekocht en hij vindt ze heerlijk zitten. Passen goed en lijken niet snel kapot te gaan. Model past goed overal bij.
    Date de publication: 2020-07-20
    Rated 5 de 5 de par Perfectie in één paar schoenen Ik ben zeer tevreden met de prima kwaliteit die deze schoen me biet. Hij zit ik super comfortabel voor een echter scherpe prijs!
    Date de publication: 2020-01-08
    Rated 4 de 5 de par Soddisfatta!! Ottime scarpe per la scuola !! Con gli strappo gli sono comodissime!! Spedizione e stata veloce 4 giorni lavorativi
    Date de publication: 2016-10-04
    Rated 5 de 5 de par Mooie stevige schoenen Naast dat ze superleuk staan zijn ze erg stevig voor mijn zoontje. De maat valt normaal. We zijn er blij mee!
    Date de publication: 2020-07-07
    Rated 3 de 5 de par Buena compra Hice una buena compra y todo correcto, pero me parece excesivamente caros los gastos por la compra. A
    Date de publication: 2016-03-05
    Rated 5 de 5 de par supertoffe sneakers De schoenen zitten geweldig en zijn zeer mooi.Ze zijn van goede kwaliteit en worden graag gedragen.
    Date de publication: 2016-05-23
    Rated 5 de 5 de par Buen servicio Agotado en todas partes y lo encontré aquí. Producto original, buen precio y envío rápido
    Date de publication: 2017-03-15
    Rated 5 de 5 de par Prima Mooie schoenen! Goed prijs, was wat lang onderweg maar moest ook van ver komen... ;-)
    Date de publication: 2020-07-22
    Rated 5 de 5 de par Heel vlotte service! Geleverd zoals vooropgegeven, mijn zoon is gek op zijn nieuwe Adidas sneakers!
    Date de publication: 2016-08-04
    Rated 5 de 5 de par Molto belle Ho acquistato l'articolo un mese fa X il mio treenne e sono molto soddisfatta
    Date de publication: 2017-03-02
    Rated 5 de 5 de par J'adore♥ J'ai commender cette article et je ne le regrette pas! Ma fille les adore♥
    Date de publication: 2016-04-18
    Rated 5 de 5 de par Mooi en fijn schoentje Zeer te vreden over de schoenen zelf en ook over de super snelle levering.
    Date de publication: 2017-07-13
    Rated 5 de 5 de par Ottimo Molto soddisfatto .comprate circa un mese fa .tempi brevi per la consegna
    Date de publication: 2020-02-25
    • y_2021, m_3, d_3, h_17
    • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
    • cp_2, bvpage2n
    • co_hasreviews, tv_0, tr_62
    • loc_fr_FR, sid_ADIDAS-SUPERSTAR-II-64, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
    • clientName_footlocker-en_gb